Klik hieronder op de naam van een activiteit of op een afbeelding voor meer informatie.
Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Bloemschikken Kerst (kerstkrans)

6 december | 19:30 - 21:30 uur

Wie: Leden van wijkvereniging Velletri, en introducees (Leden gaan voor niet-leden)
Kosten: €17,50 voor leden en €30,- voor niet-leden. Betaling kan via een tikkie, of contant in een enveloppe, afgeven/in brievenbus.
Opgeven: Ja, tot uiterlijk 30 november (ivm inkoop) bij Organisator (Jolanda Kessel). Bij het opgeven graag gelijk aangeven welke datum u wenst te komen.

Let op! ls u zich wel opgeeft maar uw betaling is niet tijdig binnen, dan komt uw inschrijving helaas te vervallen. De cursus wordt gegeven in een loods, welke licht verwarmd wordt. Bij koud weer, voor de zekerheid, graag een vestje/jasje meenemen. Indien u na de uiterste opgave datum (30 november) alsnog verhinderd bent, dan wordt het bloemstuk voor u gemaakt en kunt u uw bloemstuk de dag na de workshop ophalen.

Graag willen we voor onze volwassen leden de traditionele workshop bloemschikken in kerstsfeer aanbieden. We maken daarbij weer graag gebruik van de kennis en kunde van Jolanda Kessel in haar eigen cursusruimte aan de Wolvenstraat 1a. U kunt dit jaar kiezen uit 2 verschillende avonden. Woensdag 6 december wordt er een KERSTKRANS gemaakt en op donderdag 7 december een KERSTSTUK. Beiden kunt u versieren met verschillende (natuurlijke) kerstdecoraties. De stijl van de te maken objecten zie je op de foto’s hieronder.

De basis is bij iedereen hetzelfde. De uitwerking mbt materialen en kleuren bepaalt ieder voor zich. Dat geldt voor beide avonden.

U hoeft nu alleen nog uw buren of vrienden uit de wijk mee te nemen, want hoe groter de groep hoe gezelliger

Bloemschikken Kerst (kerstkrans)

Gegevens

Datum:
6 december
Tijd:
19:30 - 21:30
Activiteit Categorie:

Organisator

Jolanda Kessel
E-mail
info@wijkverenigingvelletri.nl

Locatie

Wolvenstraat 1a
Wolvenstraat 1a
Oudenbosch, Nederland
+ Google Maps